Intuíciók - táplálkozás
2023. augusztus 03. írta: Domján Dorina

Intuíciók - táplálkozás

Sziasztok!

Intuíciók..

Ugye valami gondolat, emlék, érzés neked is eszedbe jutott arról, ahogyan ezt a szót elolvastad?

Nem véletlen hiszen mindannyiunkban ott rejlenek az ösztönök, a megérzések, a "sugallatok", hogy melyik irányba kéne haladnunk, mit kéne tennünk. Csak aztán a mai rohanó világban ember legyen a talpán aki ezeket jókor, jó helyen meghallja. 

Nincs ez másképp a táplálkozással sem. Ha egy-egy étel, ital után megállsz egy kicsit és megfigyeled, hogy reagál rá a tested, sok választ kaphatsz. Például a reggeli tejes kávé után nem hogy energikusabb vagy de enerváltabbnak érzed magad, esetleg felmegy tőle a pulzusod, kicsit szédelegsz és még a hasad is furcsa utána. Ezek mind olyan jelek, hogy érdemes változtatnod. Sok berögzött szokásunk van ami valójában már abszolút nem szolgál minket, nem is esik jól csak komfort érzetet ad. 

Így most arra bíztatlak, hogy merj néha megállni egy kicsit csak 1 percre. Ezzel esélyt adsz magadnak egy egészségesebb, kiteljesedett életre. :)

Ölelés,
DD

 

img_2814.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ddomjandorina.blog.hu/api/trackback/id/tr7618185523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása