Itt a te időd, abban a testben és lélekben élni amire oly régóta vágysz!
2023. augusztus 01. írta: Domján Dorina

Itt a te időd, abban a testben és lélekben élni amire oly régóta vágysz!

Sziasztok drágák,

 

 

img_2292.jpg

Néha elgondolkozom, van -e egyáltalán valaki, akit érdekelnek a kampányszerűen megosztott blog posztjaim. Őszintén ez a platform még kicsit új nekem, az instagram oldalam már ennél egy bejáratottabb terület. Ha lehet itt a reklám helye akkor @ddomjandorina itt bele kukkanthatsz egy - két gondolatomba, tippjeimbe táplálkozás - evészavar témakörben, olyan tartalmakba amikről ezen az oldalon nem írtam még.

Na de térjünk is vissza ide. A te idődre, a te testedre és a te lelkedre. Biztos nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat, valahol szeretném is elhinni, hogy a következő sorok segíteni fognak téged, ha csak egy valami is átkattan benned vagy ha csak egy kis erőt tudsz meríteni ebből.

Tudom mennyi mindenen túl vagy már. Mennyi erőfeszítést tettél a testedért, az egészségedért, a lelkedért, karrieredért, kapcsolataidért és ez valahol mind összeért most. Igen, lehet kicsit hihetetlen is elhinned, hogy ez a pont is elérkezett. Ez a pont amikor a rengeteg erőfeszítésed gyümölcsét learathatod. Egy kicsit hátradőlhetsz és élvezheted az élet nevű teret. Persze a felnőtt léted ettől még nem szűnt meg, továbbra is van felelősséged az életed felett de mégsem kell minden pillanatban megszakadnod. Néha lehetsz gyermek, sétálhatsz a szakadó esőben esernyő nélkül csak, mert jól esik vagy átfuthatsz az automata locsoló alatt a pároddal vagy legjobb barátnőddel csak mert egy kicsit önfeledt szeretnél lenni. 

Odafigyeltél az étkezésedre, foglalkoztál a lelki elakadásaiddal. Az életed része már régóta, hogy megfigyeled és elemzed magad. Megfigyeled mik azok az ételek amiktől jól vagy és mik azok amiket jobb elkerülnöd. Megfigyelted magad, hogy ki vagy te valójában. Mik a vágyaid, mik a határaid, mikor és hogyan működsz jól, összhangban a lelked küldetésével. Ne feledd, a mindennapi teendőid mellett ez mind kemény munka és te ezt mind végig csináltad! 

Így most csak annyit szeretnék üzenni neked és a puttonyodba tenni, amit magaddal tudsz most vinni:
Éld most meg az életet, már oly sokat tettél, most egy kicsit dőlj hátra és áramolj benne. Tarts ki magad mellett, a tested és lelked igényei mellett, folytasd azt az életmódot amivel egészségesen, boldogan tudsz működni és továbbra se hagyd, hogy befolyásoljanak mások, hogy eltereljenek a te utadról.

Ölelés,
DD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ddomjandorina.blog.hu/api/trackback/id/tr6718183937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása