Van remény!
2022. december 09. írta: Domján Dorina

Van remény!

az esti bekajálás helyett vettem magamnak egy könyvet

Van remény!

- az esti bekajálás helyett vettem egy magamnak egy könyvet -

 

…igen lehet túl egyszerűen hangzik, meg na persze egy ínycsiklandozó, édes, ragacsos brownie helyett ki akar könyvet vásárolni. De!

img_4553.jpg

 

Szóval a mai napon egy önjutalmazásra okot adó esemény történt velem. Átlagos esetben ilyenkor berohanok egy közeli élelmiszerboltba vagy valamilyen vendéglátó egység az úticélom. Na de ez ma másképp történt, még én is meglepődtem! Szóval egy egész könyvlistám van arról, amiket el szeretnék olvasni a közeljövőben de halogattam a könyvek beszerzését. Ma viszont arra gondoltam, hogy most az tök jól esne ha egy sajtos pogácsa vagy vegán falafel szendvics helyett vennék egy régóta nézegetett könyvet. Végülis az árát simán megeszem 1 nap alatt egyébként. 

img_4559_1.jpg

 

Annyira jó érzés volt, szakadt az eső - igen, nem vittem esernyőt, csak kapucnim volt, de olyan hangulatos volt! -. Szóval a friss levegőn sétáltam egy 15 percet a könyvesbolt felé. Elképzeltem, hogy a kezemben fogom ezt a kinézett könyvem és majd boldogan hazautazom vele. Ő az enyém. Majd reggel együtt kelünk, este együtt fekszünk. Persze nem tölti ki egy élőlény szerepét de majd izgalommal fogom várni, hogy folytathassam. Na de visszatérve a könyvesboltra. Szóval mikor beléptem megcsapott az a friss könyv illat. Meg az a sok szín és extra különleges könyvborítók! Ah. Na aztán meg felbuzdulva még elmentem egy híres könyvtárba is bérletet venni, hogy még legyen majd mit olvasnom, de minél kevesebbet kelljen rá költenem. Ott meg amilyen csend és nyugalom és zen hangulat volt. Zseniális. Többet fogok ide járni olvasni, tanulni.

img_4545.jpg

 

Szóval így óvtam meg magam egy esti bekajálástól és így lettem Dr. Gabor Maté - The Myth of Normal könyv tulajdonosa. ❣️

A bejegyzés trackback címe:

https://ddomjandorina.blog.hu/api/trackback/id/tr2617998722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása